Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK


Kauhu on vuonna 1983 syntynyt ori, eli tänä vuonna 25-vuotta tuli täyteen. Kauhu on jo hieman tyylikkäästi harmaantunut vanha herra mutta joka kesäisin sai aimo annoksen vireyttä lisää kun sai tammavieraita käymään. 
Kauhu voitti urallaan monia suurkilpailuja ja kuului suomenhevosten ykkössarjoihin. Kilpailu-ura jäi Kauhullakin vähän kesken loukkaantumisen takia, mutta siitoksessa sai vielä jatkaa uraansa (lukuunottamatta parin vuoden paussia ).

Kauhun isä Kihin-Muisto, emä Huvina. Suku

Kilpailustatistiikka Kauhulla : 81 starttia, 41-18-9 (voittoprosentti yli 50), ennätys 21,8a ja rahaa n.130 000€. Kauhu voitti mm. Suurmestaruuden, Pohjolan Grand Prix- ajon, Suviyön Suurravit ym. ja oli vuonna 1990 voitokkain V5 hevonen. Kauhu osallistui kahtena vuonna kuninkuusraveihin (-90 Kouvola ja -91 Jyväskylä)sijoittuen kokonaiskilpailussa toiseksi ja kolmanneksi.

Siitoksessa Kauhu on jättänyt 139 jälkeläistä, jotka ovat menneet kivasti: 18 tähtijuoksijaa ja yksi valioaikainen, komearaaminen Meno-Teemu. Omista kauhulaisista Kipaus on mennyt parhaiten. Jälkeläiset

Kauhu on siirtynyt ravaamaan vihreämmille laitumille 4.4.2008.

©2019 Pauskeri ja muut - suntuubi.com